Tudjuk, hogy nem a Te hibád.

deviza-adossag-fureszt.png

De mi nem is a hibásokat keressük, hanem a megoldást!

Nem kérdezem meg, hogy szeretnél-e megszabadulni a terhektől, amit a havi törlesztő kapcsán vagy a deviza szó hallatán érzel. Vagy érez az egész családod, akik szintén érintettek. Tudom, hogy minden vágyad visszakapni a nyugodt életedet. Az anyagi függetlenségedet, a szabadságodat, a nyugalmadat. Megnyugtatlak. A legjobb helyen vagy.

Szeretnék megszabadulni a devizahitelemtől! Kitöltöm az űrlapot! >>

Mi azon fogunk dolgozni veled, hogy szabadulhass a rabságból. Azért dolgozunk, hogy annyi keserves év után nyugodtan fekhess le, és reggel úgy ébredhess, hogy szabad vagy. Anyagilag és lelkileg is. Mert nincs tartozásod, mert nem a banknak dolgozol többé.

A peren kívüli megegyezést neked ajánljuk, ha:

  • szeretnél belátható időn belül megszabadulni a hiteledtől
  • szeretnéd, ha szakszerű kezekbe kerülne az ügyed
  • szeretnél a hosszas perektől és a növekvő kamatoktól megszabadulni
  • szeretnél végre tiszta lappal indulni és megszabadulni az adósságoktól
  • szeretnél fellélegezni és megszabadítani az egész családot a terhektől

Élek a lehetőséggel! Kitöltöm az űrlapot! >>

Jól látod, itt a lehetőség, hogy rendezzük a hiteledet.

A peren kívüli megegyezés alkalmával lehetőségünk lesz arra, hogy olyan megoldást találjunk, ami neked és a banknak is elfogadható, és ami a legfontosabb, vállalható. Mert valódi megoldásokra törekszünk.

Olyanokra, amik visszaadják az életörömödet, amik mellett tiszta lappal tudsz indulni. Amivel elfelejtheted ezt az egész rémálmot.

devizahitel-megtakaritas.png

Rendezni szeretném a devizahitelemet! >>

Mi áll mögöttünk?

  • 2012-ben specializálódtunk a devizahiteles ügyekre
  • 2015 óta folytatunk peren kívüli megegyezéseket
  • eddig több mint 400 millió forintot spóroltunk az ügyfeleinknek
  • több mint 50 sikeresen lezárt peren kívüli megegyezés
  • átlagosan a fennálló tartozás 40-60%-át alkudjuk le, de előfordult már 95%
  • rengeteg család, akik visszanyerték anyagi stabilitásukat

Mi áll előttünk?

  • kitöltöd az űrlapot, mi 3 napon belül válaszolunk (többnyire 24 órán belül)
  • megbeszéljük emailben a felmerülő kérdéseket
  • elkezdjük a közös munkát, a peren kívüli megállapodást
  • átlagosan 6 hónap múlva lezárhatjuk a devizahiteledet
  • ezután a leírhatatlan öröm következik.

Sok ügyféllel tettük meg ezt az utat.
A gyakorlottság és a bankok ismerete segít minket abban, hogy tudjuk, sikerre vihető az ügyed.

igy-szabaditunk-meg-a-devizahiteledtol.png

Első lépésként töltsd ki az űrlapot, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot és megnézzük az ügyedet.

Kezdjünk neki! >>

A peren kívüli megállapodás menete általában 6 hónap. Nem kevés, de ha az életre szóló törlesztéssel hasonlítjuk össze, máris kellemesen cseng. Képzeld el, hogy fél év múlva már csak egy rossz emlék lesz mindez. Ezért megéri türelmesnek lenni.

Megóvunk a perköltségektől és nyugodt is lehetsz, hogy deviza-szakértők kezébe adtad az ügyedet.

Velünk tervezhető költségekkel számolhatsz.

  1. Amennyiben űrlapod áttekintése után úgy látjuk, ügyed jó eséllyel megoldható, tájékoztatunk a munkadíjról, (ami kevesebb, mint egy új okostelefon) és csak a megbízási szerződés aláírásakor fizetendő.
  2. Sikerdíj pedig kizárólag akkor esedékes, ha az ügyedben megegyezés született. Tudod, együtt sírunk, együtt nevetünk.

Az űrlap kiértékelése és az e-mailes egyeztetés
természetesen díjmentes.

Csináljuk! Kitöltöm az űrlapot! >>

Igazi sikertörténetek:

Tibor felnőtt fiatalemberként el akart költözni az édesanyjától,

hogy összeköltözhessen a barátnőjével, ezért deviza alapú kölcsönt vett fel lakásvásárlásra. A jelzálog rákerült az új lakásra és az édesanyjáéra is. Jött a válság, a tőketartozás és a havi törlesztőrészletek az egekbe szöktek, Tibor egy idő után már nem tudta fizetni.

Félt, hogy a bank végrehajtást indít, és végül kilakoltatják őt is és az édesanyját is, aki végképp semmiről nem tehet. Ekkor hozzánk fordult. Érvénytelenségi pert indítottunk a bank ellen, amit elsőfokon elvesztettünk. Fellebbeztünk, a másodfokú bíróság pedig ez alapján hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet és új eljárásra utasította az első fokon eljáró bíróságot.

Ekkor léptek életbe az úgynevezett devizahiteles (DH) törvények, és a megismételt pert felfüggesztették az elszámolás miatt. Ezután egyezségi ajánlattal megkerestük a bankot, amely az ügy elhúzódása miatt jobbnak látta megállapodást kötni.

A tartozás ekkor már 22 M Ft volt. Az egyik lakás értékesítésével és 500 ezer Ft munkáltatói kölcsönnel 8 M Ft-ból sikerült lezárni az ügyletet. A bank a fennmaradó tartozást – 14 M Ft-ot – végleg elengedte, ezután személyi jövedelemadót sem kellett fizetni, Tibor édesanyjának lakását pedig tehermentesítették, így megszűnt az árverés fenyegető veszélye. 

Tihamér autóvásárlásra vett fel kölcsönt,

de egy idő után az ő törlesztőrészletei is irreálisan megnőttek. Talpraesett volt, de talán túlságosan is magabiztos, amikor saját maga indított pert a bankja ellen. Hamarosan őt is utolérte a felfüggesztés. A per jó ideig állt, közben szembesülnie kellett az új törvények kedvezőtlen hatásaival.

Rájött, hogy jogi képviselőre van szüksége, mi azonban hatékonyabbnak tartottuk a peren kívüli megoldást. Segítségünkkel sikerült is megegyezni a fennálló tartozás 15%-án, ami az átlagnál sokkal jobb eredmény. Később másik ügyfelünk ügyét ugyanezen finanszírozónál 25%-on sikerült lezárni, és még ez is nagyon jónak számított.

Azzal még semmit sem veszíthetek, hogy kitöltöm az űrlapot! >>

Anikó egy kisvárosi családi házra vett fel kölcsönt

Mire hozzánk került az ügye, a tartozás 33 millióra rúgott, és eléggé megkeserítette a napjait. Az általunk tető alá hozott megállapodás révén végül 12 M-t kellett ebből kifizetnie. Baráti kölcsön segítségével oldotta meg, az ingatlan itt is megmaradt, tehermentes lett. Anikó annyira hálás volt nekünk, hogy nyilvános Facebook-posztban köszönte meg, hogy megszabadítottunk a svájci frankos rémálomtól. Ettől mi is elérzékenyültünk. :)

Zalánnak autókölcsönből halmozódott fel 1,2 M tartozása

Mivel a finanszírozó a törzskönyvet sem adta vissza (a legtöbb pénzintézet a vételi jog 5 éves lejárta után kérésre visszaküldi), a gépkocsit nem tudta értékesíteni. Egy idő után ez nagyon bosszantotta, ezért hozzánk fordult. A segítségünkkel csak a tartozás 30%-át, 360 ezer Ft-ot kellett befizetnie, a többit elengedték, és a törzskönyvet is visszakapta.

Szandra a felhalmozódott devizahiteles adósságot maga próbálta rendezni

Két fedezeti ingatlan is volt, ezeket értékesítette, a vételárakat pedig betörlesztette, de még így is fennmaradt 12 M Ft tartozás. A bank már végrehajtással fenyegette, amikor hozzánk fordult, és mi az immár fedezetlen tartozást úgy zártuk le, hogy csupán 1 M Ft-ot kellett befizetnie. Elmondhatatlanul hálás volt!

Vágjunk bele, derüljön ki, hagy van-e esélyem! >>

Miklóséknak bankja arról híres, hogy nem hajlandó egyezkedni

Bár már 6 éve nem törlesztettek, a finanszírozó mégsem mondta fel a szerződést, hogy tovább duzzadjanak a késedelmi kamatok. Amikor hozzánk fordultak, 42 M volt a tartozás, de a bank nagyon nehezen állt kötélnek, az is óriási szó, hogy egyáltalán eredményt tudtunk elérni.

Az ügyet végül 1,5 év után faktorcég bevonásával sikerült lezárni, addigra a tartozás 55 M-re hízott, amiből 33 M-t kellett befizetni. Mivel a szerződésben sok családtag érintett volt, így egyszerre több ember szívéről gördültek le hatalmas kövek.

Balázs nem vett fel semmilyen kölcsönt,

mégis meggyűlt vele a baja. Az édesapja vásárolt autót kölcsön segítségével, de sajnos meghalt. A gyerekei, az örökösök összevesztek, már nem is beszéltek egymással. Közülük Balázs fordult hozzánk, ekkor 4,5 M volt a tartozás. Az ügyet végül 1 M Ft befizetésével lezártuk, a pénzt az autó értékesítésével sikerült előteremteni.

Az ügy tanulsága volt az is, hogy ha az örököstársak torzsalkodás helyett összefogtak volna, vagy legalább szóba álltak volna egymással, akkor nem tettek volna a hátunk mögött párhuzamos ajánlatokat a banknak, és így a lezárási összeg lehetett volna kevesebb is.

Bernadett és férje, Levente egy népszerű Budapest környéki városban vettek lakás

Az árfolyamok elszabadulása őket sem kímélte, egy idő után nem tudtak törleszteni. Ráadásul az ő bankjuk sem a tartozáselengedési hajlandóságáról híres. A közreműködésünkkel azért így is sikerült lefaragni a 23 M Ft-os tartozásból 5 M-t. A tartozás lezárásához szükséges összeget némi önerővel a lakás eladásából tudták előteremteni.

Mi készítettük az adásvételi szerződést is, ami talán praxisunk legbonyolultabb szerződése volt. Egyrészt egy terhelt ingatlanról volt szó, ahol a követelés először egy faktorcéghez került, és a tehermentesítés is csak több lépcsőben történhetett. Másrészt a vevő CSOK-ot, Fundamentát és bankkölcsönt is igénybe vett a vételár kiegyenlítéséhez. Bernadették nagyon hálásak voltak, hogy eredményesen le tudtuk zongorázni ezt az összetett ügyletet. Később egy kisebb faluban vettek egy házikót és nagyon boldogok. Ha minden igaz, macskájuk is van!

Tegyük a te történetedet is sikertörténetté.
Még ma, hiszen nincs mire várni.
A helyzet adott, és most a megoldás is előtted van.

Vágjunk bele! Töltsd ki az űrlapot!

Szólj hozzá!
2017. szeptember 15. 09:48 - Ügyvédmacska

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyvedmacska.blog.hu/api/trackback/id/tr4612829994
süti beállítások módosítása